MYRACLES BEAUTY |


 

MYRACLES BEAUTY

Produk tempatan, ada pengesahan HALAL dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dlm setiap prdouk Myracles Beauty dibekalkan olehFAMA.

a) Myracles Beauty Spray

Kandungan: 
Oxygen water
Aloe Vera
Extract Buah Delima 
Pure Marine Collagen

myracle beauty spray~


b) Myracles Beauty Soap

Kandungan: 
Aloe vera 
Extract Buah Delima
Pure Marine Collagen 
Sarang burung walit

myracles beauty soap~


******************************************************************

Kelebihan utama MC Spray:- 
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,
lebih cerah, 
lembap, 
muka nampak lebih runcing,  
lebih segar dan  
 eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA,
Ia boleh bertindak sebagai 
Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam..



Apabila kita spraykan pada muka...Oxygen water yg bergetar td tu akan terus menyerap dan membawa skali Collagen ke dlm kulit dan terus berikan kesan dr sudut menegangkan kulit kita...
sebab itu eye-bag boleh terus hilang...apabila kulit dibhgn bawah mata kita tegang...eye-bag pun akan hilang...

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , mneghidupkan sel2 mati dan menegangkan kulit...Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit JADI bila org yg ada masalah jerawat...sel yg lemah dibhgn yg ada jerawat akan dibaikpulihkan dan dlm masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang...jerawat tersebut akan seperti "ada yg menekannya supaya cepat keluar dan lebih cepat dibaikpulih dikawasan bekas jerawat tersebut...

Untuk yg ada masalah "Open Pores"...tetap menggunakan konsep yg sama...dan apabila "Pores" menjadi lebih kecil maka akan kurang masalah kulit berjerawat...

*************************************************************************

✿   PREGGY PON BOLEH PAKAI :)...X BAHAYA....SBB BAHAN2 SEMULAJADI JE

✿   SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT~!!

MYRACLES Collagen
- 3-5 minutes IMMEDIATE EFFECT

Short Term Effect: 
Dalam Masa 3-5 MINIT SAHAJA, Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang, lembap (moist), segar, runcing dan "eye-bag" akan berkurangan..!!

Long Term Effect: 
Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), Lebih Muda (Anti-Aging) dan
kelihatan tegang dan runcing (Facial Up-Lift).


SAPA2 YG ADA JERAWAT BATU KE BINTIK2 KT BAWAH MATA KE ATAU KULIT KUSAM,MUKA SUNBURN,BOLEH GUNA MYRACLES NI.MMG TAK SAMPAI SEMINGGU SEMUA JERAWAT KECUT,MUKA NMPK SGT CERAH TAU!! 

***********************************************

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA~!! 







**************************************************

PM/SMS: 0175517701

FACEBOOK: CIK N SYUHADA

***********************************************************************
Bookmark |