Monday, 13 March 2017

PIL GEMUK PALING LARIS ~ SEJAK 2013 ~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN - PALING BERKESAN MENAMBAH BERAT BADAN ~! RM40 PROMO TERMASUK POSTAGE !


MASALAH BERAT BADAN ??
 ADAKAH ANDA TELAH MENCUBA
PELBAGAI CARA MENGGEMUKKAN BADAN??
MASIH TAK BERJAYA??....






FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.

Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Saya jual murah-murah je hehe... Sebotol untuk kegunaan selama sebulan... ada 3jenis pil dalam 1bottle & kena makan ketiga2 jenis sekali makan....

Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

" PIL SUPER GEMUK UTK MENAMBAH BERAT BADAN 1 BOTOL (90 BIJI)
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS




LAGI TESTIMONI 
===================













       


























===

Ni bukti B-Complex Weight Gain mmg berkesan ;
"kak ina dh try sebulan naik 10kg n now dh stop n maintain ja berat badan ... "

PIL GEMUK - MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN 

BG YG NAK TAMBAH BERAT BADAN JOM TRY VITAMIN NI
SGT EFEKTIF
PIL GEMUK @ MULTIVITAMIN B COMPLEKS
HIMPUNAN B COMPLEK
SETIAP PENGAMBILAN MV AKAN MEMBUATKAN SESEORANG ITU BETAMBAH SELERA MAKANNYA
BG YG SELALU XDAK SELERA NAK MAKAN N KURUS KEDING BOLEH TRY MV INI
INSYALLAH BOLEH BERTAMBAH BERAT BADANYA..
CUBA DULU BARU TAHU

Metabolism setiap individu xsama. Ada yg kuat mkn tp mtabolisme tinggi, jd apa yg dimkn xdisimpan sbgai lemak, hasilnya bdn menten kurus. Ramai org suka kurus tp kalo kurus sgt pn xtantek kn. Kepada yg dh mencuba pelbagai jns pduct weight gain spt susu appateon weight gain, gain 5, gain 8, Vit B Complex...tp xjln, jom try pil ni. Sgt effektif! !!!!

this is PIL GEMUK
yg boleh mengemukkan kamu
memontelkan kamu
memberatkat diri kamu
jadi apa yg kamu tunggu lagi 
dapatkan pil gemuk yg boleh mengemukkan kamu ini

1 botol ada 90 biji 
- ada 3 jenis -
Makan ketiga2 jenis sekali selepas makan.
(satu botol ni untuk sebulan)

1. minggu pertama ambil 2 kali sehari (lepas sarapan dan sebelum tidur).. 
2. minggu ke2 dan seterusnya ambil sekali sehari selepas sarapan pagi..
Insyaallah berat badan akan naik 6-10kg sebulan.

PIL UNTUK GEMOK B-Complex Weight Gain..

so far ramai customer puji mmg naik skrgnya 6kg sebulan!

Now Free postage! 

1 botol (90 biji)  = rm40 semenanjung , rm45 sabah sarawak (biasa rm50-70++)
3 botol (270 biji) = rm100 semenanjung , rm105 sabah sarawak


* BOLEH BELI SHARE NGAN KAWAN2 YE... IA MENJIMATKAN *

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...