Friday, 22 August 2014

FLORAL MASK - DIAN PIXY


"Nak share sikit mama." 
Eh mama? Hehe.


Cust repeat order floral mask lagi untuk kawan mama dia.
Susah nak carik mask white/blackhead yang tak sakit dan tak keringkan skin.

Alternative paling mudah + berkesan kalau taknak pi facial kuarkan white/blackhead ialah floral mask ini.
Bau lavender, dan melembabkan kulit juga, memusnahkan segala anasir2 kuman2 pemberontak kat kulit. Wah wah over. Sekian. -..-



***

Nak nak jugak ?
Rm39.90 saje. ;)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔ 

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

Thursday, 21 August 2014

RED BELLA SKINCARE




✔Dah cuba mcm2 skincare untuk hilangkn parut dan jerawat tapi masih tiada perubahan ?
✔Dah cuba mcm2 cream parut dari yg murah hinggalah cecah ratusan ringgit tp parut masih menempel ?
✔Dah cuba macam2 supplement untuk kulit cerah berseri tetapi masalah tetap sama ?


Kini masanya anda bertukar




1) NIGHT CREAM
 

Fungsi utama :

✔Menghilangkan white & blackhead
✔Menghilangkan parut
✔Memutihkan kulit
✔Menghilangkan kelenjar2 minyak/biji2 kolesterol di sekitar kawasan mata
✔Menghasilkan sel-sel baru di permukaan kulit (lapisan paling luar kulit)
✔Membuat kulit kelihatan lebih halus dan bersih
✔Menambah struktur kolagen pada kulit supaya kulit kelihatan muda dan anti aging
✔Meningkatkan kandungan air di dalam kulit supaya kulit tidak kering
✔Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrinkle)

Cara pemakaian Night Cream :

✔Sapu pada keseluruhan wajah di waktu malam kerana night cream bertindak mencerahkan kulit, merawat kulit ketika tidur serta memberi nutrien yg ptg kepada kulit setelah seharian terdedah kepada cahaya matahari dan pencemaran, kekotoran serta debu
✔Bg yg ada masalah jerawat, jeragat dan parut, lebihkan sapu di kawasan2 bermasalah




2) DAY CREAM

Fungsi Utama :

✔Mengandungi spf 35 yg bertindak melindungi kulit daripada sinar UVA/UVB
✔Mencerahkan kulit
✔Menghilangkan merah dan keradangan kulit
✔Menghilangkan kesan selaran matahari
✔Merawat kulit ketika seharian anda di luar rumah
✔Membuatkan kulit nampak berseri

Cara pemakaian Day Cream :

✔Selepas membasuh muka dengan Red Bella Beauty Soap, sapu tipis2 day cream
✔Anda bebas memakai sebarang jenis foundation atau bedak selepas memakai day cream

**Sebaik2nya day & night cream disimpan di dalam peti sejuk kerana ianya diperbuat daripada bahan2 organik


3) BELLA BEAUTY SOAP

Bella Beauty Soap diperbuat dr vco (virgin coconut oil), extract roselle dan hyaluronic acid

Fungsi utama :

✔Mencerahkan kulit
✔Menghilangkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat
✔Sebagai perisai sinar UV
✔Menghalang infeksi kuman pada permukaan kulit (mengelakkan jangkitan kulit)
✔Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit (keanjalan dan melembutkan kulit)
✔Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut
✔Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrincle)


Produk Red Bella Skincare adalah selamat dan suci
100% keluaran bumiputera
Dikilang dan dikeluarkan di kilang bertaraf GMP
Halal


TESTIMONI  

















☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔ 

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :


Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox

SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)


☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

GOLDEN COLLAGEN GEL (GCG)



Kolagen asli dari marine dan diadun bersama tiga vtamin asas untuk kulit..
Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E

Digunakan waktu malam sebelum tidur bagi membantu resapan terbaik dalam pemoresan pemulihan sel2 dalam kulit.

Pulaskan hujungnya dan tarik bagi membuka dengan cara yang betul..dan terus mulakan sapuan ke wajah dan lebihan boleh digunakan di rambut.

Habiskan sebutir setelah dibuka

Rm49.90 (30 biji) 
Postage :
RM7 Semenanjung
RM10 Sabah Sarawak

TESTIMONI :























☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :
Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP (GCS)


Sabun yang boleh digunakan diwajah serta badan.
Amat sesuai untuk yang wajah berminyak, berjerawat.
Mulakan cucian dengan buih yang sedikit dan basuh wajah dengan mengambil masa selama 2 minit atau kurang.
Bilas sebersihnya wajah selepas cucian...dan lap menggunakan tuala yang bersih.

Sila ikut arahan:-
Jangan dipotong sabun GCS bagi menjaga kualitinya
Simpan sabun ditempat yg kering dan tertutup.

RM35/sekotak
Postage :
RM7 Semenanjung
RM10 Sabah Sarawak

TESTIMONI :























☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :



Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox

SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...