Friday, 4 April 2014

SUPER GLITTER WHITE BY LYANAZ BEAUTY CARE ~


Super Glitter White Lyanaz  :



`Di gunakan utk mencantikan lagi pengunaan make up anda
`Mencerahkan serta menghilangkan tanda2 noda hitam pada wajah
`Matikan jerawat
`Memberi kelembapan pada kulit wajah-boleh di gunakan siang dan malam
`Di anjurkan mengunakan super glitter white dulu baru pakai alas bedak `hasil nya mmg superbbb whitening dan glitter!!!
`Pakai skit2 dah ckup kelihatan gojessss!!!!

Bukan skadar make up base ianya skin care juga : 
`Licinkan kulit
`Mencerahkan tona kulit
`Menghilangkan jerawat
`Menyinarkan kulit yg kusam
`Memberi seri kepada wajah
`Mencantikan lagi make up

Bahan-Bahan yang digunakan : 
`Arbutin
`Orange ekstrak
`Kojic acid
`Serum lightening

Cara Pakai Super Glitter White Lyanaz : 

Pakai siang dan mlm kalu nk lg beshhhh lpas pakai foundation pakai ni mmg comey sgt2 make up!!!! X berminyak dan melekit....100% penyerapan dan agen pemutih yg bagus.lg bgus jika gun bersama set BABIES BLINK WHITENING

`Pakai skit sebelum guna day cream @ foundation.
`Pakai sebelum guna nite cream.

Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs (25g) : RM50

Nak juga? 
PM = Http://tiny.cc/PMcnsbeauty
SMS = +60175517701 
WHATSAPP = +60102316863 (sila tambah +6 takut tak jumpa) kalau tak jumpa jugak pm bagi nombot, cikn add dulu.. 

Allahumma solli alaa saiyidina muhammad...
Allahumma solli alaa saiyidina muhammad...
Allahumma solli alaa saiyidina muhammad...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bookmark |