Friday, 19 September 2014

Cotton Skin By LyanazBeautycare : Set Perawatan Khas Menentang Kulit Sangaaaaaat Bermasalah dengan BAIKKKK !!



COTTON SKIN in the house!!!!!!!!
kecil bukan sebarang kecil tp power!!!!

•takut dgn jerawat batu??
•takut nak picit jerawat sampai berdarah??
•malu dengan kulit kusam??
•benci akn kulit yg rosak dan terbakar??
•rasa malas nak tgk muka yg berjeragat tebal??
•sudah give up dgn kulit gelap???
•rasa marah dengan kulit rushes???
•risau akan kulit sensitif??


 Masalah Kulit Rosak gara-gara Salah menggunakan Product ? 
Kulit Gelap ? Pigmentasi ? Kulit Kering ? Kulit Berjerawat ? Kulit Kusam ? 
Kulit Rushes ? Kulit terlalu Sensitive ?
Kini kami memperkenalkan COTTON SKIN By Lyanazskincare yang merupakan  inovasi terkini khusus untuk mereka yang menghargai kecantikan semulajadi kulit..
COTTON SKIN amat sesuai digunakan utk kulit jerawat parah,jeragat tebal,kulit kusam, fleks2 hitam yg degil serta kulit melecur akibat mengunakan bahan hydroquinone serta bahan menghakis!!!


Dengan menggunakan COTTON SKIN, uolls akn merasai kesan yang SANGAT KETARA selepas menggunakannya... Terutama pada yang mengalami masalah di atas....
Ia akan menjadikan kulit wajah semakin tegang , anjal , semakin cerah , jerawat mengecut , malah akan lebih muda berseri-seri sehinggakan uolls boleh keluar tanpa secalit make up pun !!
Hebat kan ?
Jangan main-main ok...
Nampak aje kecik tp hasilnye MELETOP !!

Keistimewaan COTTON SKIN : 
  • Kesan seawal 5 Jam (Tapi bergantung pada Hormon & Darah serta kulit juga ye :)
  • Mampu menyelesaikan masalah kulit wajah
  • Mampu merawat kulit yang Bermasalah
  • Membekalkan Vitamin E bagi menghasilkan proses pencerahan yang ketara & sekata
  • Merawat Jerawat Parah
  • Merawat Jeragat Parah
  • Memberi kelembapan pada kulit
  • Bukan hanya kulit yang bermasalah boleh gunakan, kulit yg xde masalah pun boleh
  • 100% Buatan Bumiputera
  • 100% Herbal & Tumbuhan Semulajadi
  • 100% TANPA PENGELUPASAN & Perit / Pedih
  • Sesui unt semua samada Lelaki , Perempuan or Remaja



Bahan-Bahan : 
  • Herbal
  • Ginseng
  • madu
  • Serai
  • Serbuk Mutiara
  • Enzyme Water
  • Vitamin C & E
  • Porselin
  • Extract Buah Oren

Kenape Kita Perlu Gunakan COTTON SKIN ?
  • Produk Buatan Malaysia & Bumiputera
  • Dijamin Halal
  • Bebas dr bahan Kimia Hydroquinon n Mercury
  • Bahan utama ialah stemcell buah2an
  • Tiada Pengelupasan
  • Sesuai utk lelaki n wanita

Jom ubah keburukan kulit anda ! 
Intan percaya kpd keajaiban COTTON SKIN nih....



Harga Termasuk Postage : 

1 Set : RM70 (SM) ; RM80 (SS)
1 Set COTTON SKIN mengandungi : 

LEMON GLOSSY CLEANSER (40ml) 
  • Cuci muka boleh sehingga 5 kali sehari...
  • Sapukan gel cleanser pada muka dgn beberapa titik air dan biarkan selama 3 minit dan bilas...

SOFT COTTON DAY CREAM (8 gram)
  • Digunakan pada waktu siang hari

ENZYME WATER REPAIR (7ml)
  • Digunakan pada waktu malam sahaja 
  • Gunakan sebelum mengunakan Miracle Night Cream 3 kali seminggu sahaja...
  • Titiskan 2 titik pada tapak tangan dah sapu pada keseluruhan muka dan biarkan selama 10 minit dan bilas bersama air biasa...

MIRACLE NIGHT CREAM (8 gram)
  • Sapu pada seluruh muka pada waktu malam
  • Ianya boleh digunakan pada waktu siang juga

PEARL WHITE CREAM (8 gram)
  • Digunakan pada waktu malam 
  • Gunakan Selepas apply Miracle Night Cream 
  • Guna sikit aje dah memadai ye.. Tak payah banyak-banyak


Harga Termasuk Postage : 
1 Set : RM70 (SM) ; RM80 (SS)



☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔ 

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON
untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox

SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)


☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔


1 comment:

Anonymous said...

Sye dgr produk dr lyanaz nie bahaya..btul ke?? Saya mcm berminat nk bli..tp klau ade bhn kimia byk sye xbrani..dan jgk sye diberitahu yg kkm babies blink ditarik blik..btul ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bookmark |