Monday, 13 March 2017

PIL GEMUK PALING LARIS ~ SEJAK 2013 ~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN - PALING BERKESAN MENAMBAH BERAT BADAN ~! RM40 PROMO TERMASUK POSTAGE !


MASALAH BERAT BADAN ??
 ADAKAH ANDA TELAH MENCUBA
PELBAGAI CARA MENGGEMUKKAN BADAN??
MASIH TAK BERJAYA??....






FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.

Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Saya jual murah-murah je hehe... Sebotol untuk kegunaan selama sebulan... ada 3jenis pil dalam 1bottle & kena makan ketiga2 jenis sekali makan....

Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

" PIL SUPER GEMUK UTK MENAMBAH BERAT BADAN 1 BOTOL (90 BIJI)
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS




LAGI TESTIMONI 
===================













       


























===

Ni bukti B-Complex Weight Gain mmg berkesan ;
"kak ina dh try sebulan naik 10kg n now dh stop n maintain ja berat badan ... "

PIL GEMUK - MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN 

BG YG NAK TAMBAH BERAT BADAN JOM TRY VITAMIN NI
SGT EFEKTIF
PIL GEMUK @ MULTIVITAMIN B COMPLEKS
HIMPUNAN B COMPLEK
SETIAP PENGAMBILAN MV AKAN MEMBUATKAN SESEORANG ITU BETAMBAH SELERA MAKANNYA
BG YG SELALU XDAK SELERA NAK MAKAN N KURUS KEDING BOLEH TRY MV INI
INSYALLAH BOLEH BERTAMBAH BERAT BADANYA..
CUBA DULU BARU TAHU

Metabolism setiap individu xsama. Ada yg kuat mkn tp mtabolisme tinggi, jd apa yg dimkn xdisimpan sbgai lemak, hasilnya bdn menten kurus. Ramai org suka kurus tp kalo kurus sgt pn xtantek kn. Kepada yg dh mencuba pelbagai jns pduct weight gain spt susu appateon weight gain, gain 5, gain 8, Vit B Complex...tp xjln, jom try pil ni. Sgt effektif! !!!!

this is PIL GEMUK
yg boleh mengemukkan kamu
memontelkan kamu
memberatkat diri kamu
jadi apa yg kamu tunggu lagi 
dapatkan pil gemuk yg boleh mengemukkan kamu ini

1 botol ada 90 biji 
- ada 3 jenis -
Makan ketiga2 jenis sekali selepas makan.
(satu botol ni untuk sebulan)

1. minggu pertama ambil 2 kali sehari (lepas sarapan dan sebelum tidur).. 
2. minggu ke2 dan seterusnya ambil sekali sehari selepas sarapan pagi..
Insyaallah berat badan akan naik 6-10kg sebulan.

PIL UNTUK GEMOK B-Complex Weight Gain..

so far ramai customer puji mmg naik skrgnya 6kg sebulan!

Now Free postage! 

1 botol (90 biji)  = rm40 semenanjung , rm45 sabah sarawak (biasa rm50-70++)
3 botol (270 biji) = rm100 semenanjung , rm105 sabah sarawak


* BOLEH BELI SHARE NGAN KAWAN2 YE... IA MENJIMATKAN *

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔


19 comments:

Aina Muslih said...

Dapat berat badan ideal pun ok kan. Cantik je :-)

Anonymous said...

xde kesan sampingan ke ? means waktu period boleh makan jugak ke ?

Acryl Zafran said...

Myusukan baby blh mkn juga ker

Yuss Yuss said...

Nak sebotol.. tapi bukan sekarang boleh ke tu ye.. bulan depan ...

Hanafi Han said...

Tolong watsap saya 016-2432804 saya nak order

Anonymous said...

40ya jah??sure naik tbuh brisi.xpyh beli susu bratus iya..
Sboto or 2btol tntu naik tbuh brisi nie.mslah mke slero lbh pd bela atu rayo.mslah brisi gmuk pon dok..2bln naik dok 10kg???
Dlivery brpo ari?wranty n return blh?tq

Farah said...

wow hebat betul khasiat B complex nie...
Boleh dapat berat badan yang ideal...:)

adam said...

Tolong watsap saya 0145075247 saya nk order..

adam said...

Tolong watsap saya 0145075247 saya nk order..

Anonymous said...

Product nie lulus KKM?

Syazwani Waniey said...

Berat sye 42 jew..dh cuba sye cuba mcm weight gain..xda kesan lgsung..ingat sye nk cuba yg nie pulak...

Syazwani Waniey said...

Sye pon nk order bln depan

Tambah Berat Badan said...

Bcomplex untuk menggalakkan penyerapan nutrisi dalam badan.

Tambah Berat Badan said...

Jom tambah berat badan utk yg kurus2 tu

wenghonn Kan said...

Masa paling baik dan pantas untunk mengurukan badan adalah semasa bulan puasa.Ini adalah kerana badan kita akan menggunakan lemak yang tersimpan dalam badan ,untuk memenuhi keperluan enerji harian kita.Di saat yang sama juga prosess ini dapat melepaskan bahan-bahan kimia yang diikat bersama dengan lemak itu .Seterusnya,bahan-bahan kimia ini akan dibuang oleh organ-organ yang bertugas untuk detoksikasi.
EDISI KHAS:Cara Kurus Dengan Cepat Sempena Bulan Puasa Ramadhan

wenghonn kan said...


If I told you I could show you a way to stop craving sugar, would you want me to show you how?

Think about that for a moment. Close your eyes and really think it through. You’ve said if only you didn’t crave sugar, then you could lose weight, but is that really true for you? Ask yourself these questions:

1) Would you eat differently, and if so how?
2) Would you act differently, and if so how?
3) What else would change, and what would stay the same?
4) What would you lose?
5) What would you gain?
Until you know what you want, know you can achieve it, and know what else will change (i.e. how your life may be different), you can’t discover any obstacles that first must be considered.
Learn The Fastest Way To Lose Weight Naturally

Anonymous said...

Ada kelulusan kkm ke sis?

Sofea Que said...

Multivitamin ok tak? Ibu menyusu baby sesuai tak tak?..ingin nak minum vitamin tapi takut ada kesan sampingan.sy nk order tolong wtsp my no 0196099727 orr pm sy kat wcht~👉 qualitydominic85.

Пётр Ларионов said...

Тут по ссылке: индивидуалки Москва метро. Проведи незабываемое время со мной!!!! Приеду к Вам в гости!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...