Tuesday, 1 July 2014

OXYGEN CELL MERAWAT PARUT DAN JERAWAT DEGIL ~


OXYGEN GEL by NINA SKINCARE 30G

JERAWAT !!!! JERAGAT !!!!! PARUT DEGIL !!! 

OMG, beribu dah habis masih tak berkesan !!!
Sementinya anda memerlukan OXYGEN CELL CREAM





HOT SELLING !!!!
NINA SKINCARE : OXYGEN CELL CREAM

Krim nie bkn calang2 krim uols.. Oxygen Cell nie boleh memperbaiki kulit uols yg dh rosak. Kulit kusam pun mmg boleh putih jika uols amalkan krim nie. Bintik2 halus pun boleh jer hilang.. Sape beli mmg tak rugi..



Krim ini memberikan keyakinan pd si pengguna krn ia adalah


-produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit. 
-Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan...-resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...
-mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi. 
-Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit. -Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.
- Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi. 
-melembap dan mengurangkan garis-garis halus. 
-sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja. 
-Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit.

Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.

Gel yang berfungsi bagi membantu merawat masalah keradangan kulit, jerawat, parut, kulit sensitif dan awet muda sentiasa ♥♥
Berikan Oxygen kepada kulit kita untuk ia bernafas secara sihat dan kekal jelita..Hanya dengan OXYGEN GEL!



 Siapa yang sesuai guna Oxygen Cell?

-Sesuai utk semua jenis kulit
-Kulit sensitif
-Ibu mengandung

Krim ini dipakai pada waktu malam sahaja. Sebelum tidur.

Nina buat masker Ibu Putih + Oxygen Cell , hanya 30 minit waktu pagi, then cuci, hilangkan parut, anjalkan kulit...cubalah, mmg berkesan !!!


Cara menggunakan Oxygen Cell:

Oxycell cream bole guna 2 cara:

☞ cara pertama :
✔buat sbgai krim malam..sapu shinga meresap
kalau ade jrawat..lpas buat sbgai krim malam..amik sdkit spu kt tmpat jrwat.
Guna tiap2 malam (campor dengan any nite cream)

☞ Cara kedua
✔ buat sbgai mask slama 30 minit..lpas bermasker..gosok..mana tau kuar whitehead.
3 kli smngu sbgai masker
‪# ‎kalau‬ muka senstif permulaan..buat sbgai masker.ari kedua bru guna sbgai night cream
# kalau pedih dan gatal2 muka.tu permulaan krn oxycell cream fungsi merawat.
Oxycell cream mempunyai kkm jadi jgn bimbang :-)

Oxygen Cell by Ninaskincare ialah krim ANTI-PENUAAN yang terbaik utk semua jenis kulit. 
Oxygen cell ini dirumus khas untuk membantu mereka yang mengalami kulit yang bermasalah.

Kelebihan Oxygen Cell :
-Mengecutkan jerawat dengan cepat & berkesan
-Memudarkan parut diwajah/kesan jerawat
-Mencerahkan kulit wajah
-Menegangkan kulit wajah
-Menghilangkan garis halus
-Menghilangkan kedutan diwajah
-Menutup rapat liang pori yang terbuka
-Mengurangkan minyak yang berlebihan diwajah
-Kulit jauh lebih lembut, putih & gebu 
-Menghilangkan biji-biji kecil/jerawat pasir 


OXYGEN CELL 100% FREE DARI CHEMICAL. Selamat, halal & berkesan ;)



testimoni oxygen cell, my customer ni kulit dia sensitif n dah salah pakai product, naik jerawat segala dkt muka dia, tp berkat usaha pakai oxygen cell, alhamdulillah, 6hari jeee, awesome gila! no camera 360 okay
bulan 8 ni kawin muka dah bersih n cunn sgt dear..


 No more rashes dan kulit muka x gatal lg


Hebat sungguh oxygencell pulihkan jerawat korang... macam laser je.. zapp zappp masuk kat muka.. cust repeat order xyah citelah... ada sesetengah products... pakai sekali je then xnak dah... yg oxy ni... semua pakat repeat dan repeat! 







Nmpk jelas jerawat kurang ..kulit lebih putih after beroxy ... tq Dear #testimonioxygencell 





Jerawat merah2 dah berkurangan kat muka. Hurry up spe ade problem cmnie lets sesama kita guna #oxygencell  





Penangan OxygenCell & Ibuputih by Ninaskincare..

Ok no edit... No filter .. Dia bagi gmbar muka bru lepas mandi .. So flawless kulit adk kita nie  








HARGA OXYGEN CELL : 30 gram

1 jar RM75 (SM) / RM78 (SS)
2 jar RM140 (SM) / RM145 (SS)
* FREE POS
* 1 jar tahan 2 bulan

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔ 

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :
Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox

SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)


☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bookmark |