FELLINA VITAMIN C RM85 SAHAJA~!!





Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!


Teruja tengok kulit owner felinna beauty sangatttt lah gebuuu..uolsss..katakan tidak kepada jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit tidak sekata,,kedutan2..jom la amalkan vitamin c plus pure collagen felinna beauty..:) ianya 5000mg dgn gabungan pure marine collagen,vit c,gluta ETC..sebiji sehari sudah memadai kerana kesannya sepertit uolss makan seminggu..sgt jimat..

SOALAN LAZIM VITAMIN FELINNA PMCVC =)

**********************************************

S: Kandungan Vitamin C

J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist! Mempunyai gluthathione dan pure marine collagen.

**********************************************

S: Jenama apa dan dari kilang mana?

J: Jenama felinna sendiri, dan dibuat dari pakar kulit :)

**********************************************

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?

J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesannya.

**********************************************

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?

J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

**********************************************

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?

J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

**********************************************

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?

J: jangan makan udang.. dikhuatiri boleh keracunan ARSENIK bila udang dimakan bersama vitamin c.. atleast 5 jam baru boleh makan vit c atau sebaliknya .

**********************************************

S: Mengandung boleh makan?

J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

**********************************************

S: Menggemukkan?

J: Tidak

**********************************************
S: Ada pantang apa-apa ke bila makan vit C nie?

J: Jangan minum minuman berkafien, kalau nak jugak, selangkan beberapa jam..3 - 4 jam selepas pengambilan vitamin c.

**********************************************

S: kalau tiba-tiba kulit tumbuh jerawat kene benti makan tak?

J: Jangan berhenti, teruskan.. itu adalah kesan awal.. bergantung pada individu.

**********************************************
30 capsule -
RM85.00-Semenanjung
RM90.00-SABAH/SARAWAK

BERMINAT?? ^^,

SMS : 0175517701
WHATAPPS : 0102316863

**********************************************

1 comment:

Anonymous said...

Blh x ambil supplement lain bersama ngn produk fellina nie

Bookmark |