PROMOSI INCHLOSS FELINNA - RM65 FREE POSTAGE~!!

 
FELINNA INCHLOSS ORIGINAL
PROMOSI PENGHABISAN STOK

RM65 SEBOTOL FREE POSTAGE

CONTACT ME ON FB: CIK N SYUHADA

FAST MSG: 0175517701

*************************************

ianya sejenis slimming lotion yang boleh menguruskan lemak di badan..

Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :

WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!

**************************************************

Salam ♥ Sambutan terhadap inchloss Lotion by felinna sgtlah bagus :) 
and yg penting kenapa semua memilih inchloss? :

1) Ianya xterlalu panas dan berbau seperti minyak angin malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angi jek) 

2) Iannya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

3) Inchloss rumusan yg bagus utk kulit..lembut kulit,masalah kulit kering,selulit,bagi yang jadi merekah kat tapak kaki pon membantu! Dah berkali2 Felinna reject masa nak buat produk and try last2 mmg ambik yang dipasarkan now sebab sgt puas hati den :) 

4)Produk kami dipasarkan with syarikat glamer femes lagi tu yg mmg pakar buat herb- by Miracle herbs.

5) Felinna mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Over x? Haha

6)Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati asalkan bukan muka lah.. Tapi jgn risau bila lemak di badan terbakar so kita nya body tu akn auto peluh2 so nnt muka pon kurus sendiri lah.. 
Ok masih byk kelebihan inchloss..jadi nantikan!

PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye... 

*******************************************

PINK COLOUR IN TEXTURE I LOIKE~!!

180GRAM / RM75

***************************************

TESTIMONIAL SIS FELINNA D'OWNER OF INCH LOSS





Salam ♥ 

sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥

hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..

ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!

NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥


*********************************************

LAGI TESTIMONI??











***************************************************

DAPATKAN INCHLOSS FELINNA MILIK ANDA HARI INI~!!









1 comment:

Anonymous said...

Why users still make use of to read news papers when in this technological globe
the whole thing is available on web?

my site ... http://www.youtube.com/

Bookmark |