Wednesday, 22 February 2012

PRODUCT TAB EX : 1 SET
1 SET : RM 330


Produk ini pernah DINOBATKAN sebagai MAKANAN PARA BIDADARI KAYANGAN oleh Sebuah Majalah Korea. Ia Digunakan Oleh Selebriti Antarabangsa. 

MIRACLE TAB SOAP : RM 70/125g

Mampu Merawat & Membersihkan kulit secara menyeluruh serta sebagai Rawatan untuk Kulit yang bermasalah,sehingga Ia dinobatkan sebagai Mimpi Menjadi Kenyataan..InsyaAllah.
Bersifat Anti Inflamasi,anti oksidan dan anti Toksin serta memberikan perlindungan daripada kesan penuaan awal,jerawat,warna kulit tidak sekata,pigmentasi dan Ribuan lagi masalah kulit yg lain . Ejen Anti Radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan,bintik hitam &  pembengkakkan pada sekitar Jaringan Kulit .

CARA PENGGUNAAN: Untuk Kesan yang lebih baik,Guna 2-4Kali sehari.Buihkan & Urut muka Dengan lembut (Jangan basahkan muka) atau boleh juga disapu pada badan (kawasan yang kita nak cerahkan seperti bawah lengah,peha dan sebagainya).Boleh terus bilas atau biarkan 2-4 minit(mask->amalkan 3 kali seminggu)

FOOTNOTE: Jangan Biarkan sabun terdedah dikawasan yang basah & lembab kerana sabun ini adalah Organik dan tiada bahan pengawet seperti sabun lain,Maka ia akan cepat cair . Letak ditempat kering .Sebuku sabun boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan .(Berdasarkan pengalaman sendiri )

MIRACLE TAB HD GLOW ESSENCE : RM80/50ML

Paling Best. HD Menaikkan Seri Wajah . Tiada lagi Kulit yang Kusam dan kelihatan Tidak bermaya. HD Memperbaharui sell Kulit dengan Lembut ,sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit.Molekul pelembab yang  Unik dan Halus  dalam Produk ini dapat menyerap Jauh untuk merawat kulit dan mengecilkan Pori-Pori dan bebas daripada stress serta serangan RadikaL.

Essence Pelembab dan Pencerah Ini mampu mengurangkan Ketidaksempurnaan Kulit daripada bekas luka,jerawat,,bintik-bintik penuaan & kedutan serta menyekatakan warna kulit. Membantu Menjaga dan Memelihara sel-sel Kulit walau dalam keadaan Kulit yang Rosak Teruk .

CARA PENGGUNAAN:
Gunakan HD selepas mencuci muka(disarankan menggunakan TAB SOAP).Titikkan HD pada tapak tangan yang bersih.Kemudian ratakan pada seluruh wajah & leher yang ersih (pastikan tangan pun bersih ye.!)
(Boleh dijadikan Pengganti Toner,Selepas itu boleh diteruskan dengan pemakaian krim atau makeup )

TIDAK MENYUBAT PORI-PORI,TANPA PEWARNA.TAPA PEWANGI TAMBAHAN.TELAH DIUJI DIBAWAH DERMATOLOGIS. SESUAI UNTUK SEMUA KULIT TERMASUK YANG SANGAT SENSETIF. 

MIRACLE TAB UPC EXRM180/60 BIJI

Sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada kulit,menghilangkan jerawat untuk membuatkan kulit lebih cantik,halus sihat seta GEBU!. Memperbaiki Seri Wajah yang kusam menjadi berseri-seri. Semakin lama penggunaan kulit akan menjadi lebih flawless dan Glow!. Tab UPC Ex juga mengurangkan dan menghilangkan kesan parut,mencerahkan kulit dengan sekata,mengecilkan pori-pori dan menjadikannya semakin rapat..Ia menjaga struktur kulit hingga pada tahap maksima..!.Selain itu ia juga anti-aging dan kulit tampak muda & bertenaga . Ianya Diperbaharui dengan Nilai tambah yang semakin Banyak,antaranya menaikkan size payudara(diambil bersama susu) dan mengawal berat badan.

CARA PENGGUNAAN: 2-8 BIJI SEHARI( Seimbangkan antara siang dan malam). Contoh minimum ambil 2 biji sehari,so sebiji pagi dan sebiji malam. Ambil selepas sarapan dan makan malam. Boleh dihisap atau ditelan dengan air. Bagi Wanita yang nak naikkan size payudara ambil 4 biji sehari (2 pagi & 2 malam + diminum bersama segelas susu ).
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...