Wednesday, 22 February 2012

NEW ARRIVAL : MIRACLE TAB EX PRODUCT !! (READY STOCK)



nak mencantikkan kulit?? dah try macam macam produk tapi semua datangkan kesan negatif?? yes..!! im selling this product.. TAB EX!! tahu apa tab ex?? waahh.. sape yang tak tahu tu?? meh sini cik N nak bagitahu..

Apakah Tab EX?
Tab EX adalah merupakan makanan tambahan (suplemen) untuk kesihatan dan kecantikan menyeluruh.Hanya terdapat dalam botol 60 tabs sahaja.

Apakah kandungan Tab EX
Protein berpaten unik L-Glutathione (Enriched) 50mg

Apa itu Glutathione?
Glutathione (GSH) adalah molekul tripeptide yang terdiri daripada glutamic acid, cysteine dan glycine. GSH adalah merupakan antioksidan utama dalam sel-sel hidup terutamanya manusia. Fungsi GSH adalah untuk memelihara sel daripada radikal bebas dan serangan penyakit.

Bagaimana Tab EX dihasilkan?
Molekul - sama seperti penghasilan vitamin & protein lain, contohnya: Vitamin C = L-ascorbic acid / Air = H2O / Vitamin B = Folic Acid / Glutathione = GSH

Mengapa Tab EX bertindak pantas?
Kerana penghasilan molekul L-glutathione Tab EX daripada sumber terbaik dan murni. Protein Tab EX menyerupai protein glutatione sebenar di dalam badan manusia sehinggakan ianya boleh diserap dan digunakan oleh badan dengan pantas dan berkesan.
Berapa lama untuk melihat hasil positif Tab EX?
keseluruhannya dalam 3 minggu pertama.

Mengapa Glutathione Penting untuk Kesihatan?
·         Menyingkirkan racun seperti logam berat, pelarut, racun perosak, bahkan terlebih dos ubatan berbahaya dengan mengubahnya menjadi bentuk yang boleh dikeluarkan dalam urin atau hempedu, terutamanya toksin dibawah kulit, yang akan menjadikan kulit bersih dan halus.
·         Adalah penting untuk fungsi sistem kekebalan tubuh. Melindungi sel-sel individual & rangkaian arteri, otak, jantung, sel-sel kekebalan tubuh, ginjal, kanta mata, hati, paru-paru dan kulit terhadap kerosakan.
·         Membantu dalam pencegahan kanser terutama kanser hati dan membantu menjaga kekuatan sel darah merah & melindungi sel-sel darah putih
·         Diperlukan untuk metabolisme karbohidrat yang menghalang timbunan lemak dan dalam mengurai lemak ter-oksida.
·         Memutihkan kulit dengan menghalang penyakit kulit / mengubahsuai penukaran hitam / pigmentasi coklat / melanin kuning (eumelanin) untuk kemerahan pigmentasi putih (Phaeomelanin).

Adakah Tab EX mempunyai kesan sampingan?
Tidak ada, kerana ianya adalah merupakan protein murni.

Adakah Tab EX halal?
Halal. kerana Tab EX adalah kompound murni seperti vitamin, dan tidak dicampur dengan asas lain.

Ada pantang untuk Tab EX?
Asalkan jangan diambil bersama jamu-jamu kawalan berat badan tradisional jenis pelawas dan suplemen untuk lawas. Kerana dikuathiri pelawas ini akan membuang semua khasiat protein Tab EX sebelum ianya diserap badan. Penyelesaian terbaik ialah menjarakkan pengambilan jamu/suppliment pelawas ini selama 5 jam sebelum tabbing.

Adakah boleh mengambil Tab EX semasa haid?
Boleh, tiada masalah.

Bolehkan ibu mengandung mengambil Tab EX?
Tidak digalakkan/sama seperti ubatan lain (hanya atas nasihat doktor)

Bolehkah ibu menyusukan anak mengambil Tab EX?
Boleh, selepas pantang, kerana ianya merupakan protein.

Apakah Fungsi Tab EX untuk kulit & kecantikan?
* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan & mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembapkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan, di bawah kulit dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress dan Anti Depression

Menurut http://www.health-report.co.uk/glutathione.htm kebaikan Glutathione termasuklah:

1.) Anti-fatigue
2.) Anti-obesity
3.) Anti-depression
4.) Anti-anxiety
5.) Anti-Alzheimer’s
6.) Anti-arthritis
7.) Anti--periodontic (gum disease)
8.) Anti-allergenic
9.) Anti-seborrheic (skin disease)
10.) Anti-pyretic (anti-fever)
11.) Anti-Parkinsonism
12.) Anti-diarrhea
13.) Anti-neuralgia (nerve pain)
14.) Anti-vertigo (dizziness)
15.) Anti-glaucoma
16.) Anti-pain (for example, dental pain)
17.) Anti-inflammatory (cox-2 inhibitor; like Vioxx & Celebrex but without side effects)
18.) Anti-ulcer (for example, ulcers of stomach, mouth, small bowel, large bowel)

More Benefits... whether you "feel" them or not.

1.) Anti-oxidant (can be measured)
2.) Anti-cancer (can be measured)
3.) Anti-aging (can be measured)
4.) Anti-hypertension (can be measured)
5.) Anti-hypoglycemia (can be measured)
6.) Anti-immune-system-depression (can be measured)
7.) Anti-blood fat (can be measured)
8.) Anti-atherosclerosis (blood vessel, heart disease) (can be measured)
9.) Anti-osteoporosis (can be measured)
10.) Anti-viral (can be measured)
11.) Anti-bacterial (can be measured)
12.) Anti-fungal (can be measured)
13.) Anti-kidney stones (can be measured)
14.) Anti-cataracts (can be measured)

Bagaimana Tab EX mencerahkan dan memperbaiki kualiti kulit?
Tab EX menyekat enzim tirosinase, yang bertanggung jawab untuk pengeluaran melanin, sehingga mengubahnya kulit menjadi cerah. Proses ini bekerja dari lapisan kulit dalam akan lapisan (luar) kulit epidermis. Proses penyingkiran toksin di bawah kulit yang berpanjangan juga akan menjadikan kulit lebih lembut, halus dan mengecilkan liang roma. Manakala proses baik pulih kulit, terutamanya penambahan kandungan protein dan kolagen kulit akan membuatkan kulit sentiasa tegang dan muda.

Berapa lama pengguna Tab EX dapat melihat kecerahan kulit?
Kesan atau hasil akan berbeza-beza bergantung pada metabolisma tubuh seseorang dan sistem biologi berfungsi. Dengan pengambilan konsisten Tab EX, hanya 3 minggu diperlukan untuk menikmati kenaikan seri kulit dari dalam.

Siapa yang boleh mengambil Tab EX?
Lelaki dan perempuan semuda umur 18 tahun dan ke atas

Adakah Tab EX hanya untuk memutihkan kulit?
TIDAK. Selain mencerahkan kulit, kandungan L-Glutathione gred terbaik Tab EX akan bertindak sebagai antioksidan utama, akan mengeluarkan semua racun atau toksik dalam tubuh dan meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan dapat mempertahankan tubuh anda dari banyak penyakit utama dan penyakit pada peringkat sel. Sebagai pemulih-baikkan kulit, Tab EX akan melawan proses penuaan, jerawat, kekeringan kulit dan jeragat degil. Tab EX juga berfungsi sebagai anti-stress kepada tubuh badan.

Adakah Tab EX selamat ?
Ya. Tiada sebarang kesan sampingan dilaporkan.

Apakah tambahan lain diperlukan?
Tidak tapi disarankan. Tambahan lain yang disarankan dengan Tab EX Pengambilan multi-vitamin yang lengkap adalah amat digalakkan. ini kerana tubuh tidak dapat menghasilkan vitamin sendiri, dan tabiat pemakanan manusia belum tentu dapat memberikan vitamin penting yang diperlukan oleh badan.

Bagaimana cara pengambilan Tab EX?
Bergantung kepada masalah kulit/kesihatan
·         kulit normal & hanya mahukan anti tua & glow - 2 tabs sehari, sebiji selepas bfst/lunch dan sebiji lagi slps dinner/high tea
·         kulit bermasalah jeragat & akne teruk - 4 tabs sehari, 2 biji selepas bfst/lunch dan 2 bijii lagi slps dinner/high tea
·         penyakit lain (diabetis/rambut gugur/penat/etc) 2-4 biji sehari

Adalah penting untuk meminum air yang banyak (minimum 2.5 - 3 liter sehari) pada pengambilan minggu pertama untuk mempercepatkan proses penyingkiran toksin di badan, selepas minggu pertama kadar minum air adalah normal (biasanya ini akan dilakukan oleh badan secara automatik, jika banyak toksin akan terasa dahaga, dah bila sudah berkurangan, rasa dahaga akan hilang dengan sendirinya.
Proses penyingkiran toksin (dan proses mencantikkan kulit) akan menjadi sedikit jika kurang meminum air minggu pertama.

Negara Pengeluar Tab EX
Korea melalui kaedah dan teknologi terkini.

masih ragu ragu?? nantikan testi yang cik N nak publish nanti ok.. :) stay tuned..

2 comments:

ika aje said...

hi, i nak try miracle ex tab ni. stock ada x?

Anonymous said...

Everything is very open with a precise description of the issues.
It was truly informative. Your website is extremely helpful.
Thank you for sharing!

Also visit my website online graduate certificate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bookmark |