Wednesday, 22 February 2012

Miracle TabHD Glow Essence

Non-comedogenic. No added colorant, no artificial fragrance. 
Tested under dermatological control.
Ideal for all skin types – even the most sensitive
Size: 50 ml  Price: RM 80
Suitable for: Men & Women
Halal


HD memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.

Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan.

Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif 


CARA PENGGUNAAN
Sapukan pada kulit yang bersih,Boleh dijadikan sebagai pengganti TONER.Jika nak sapu Krim selepas memakai Hd pun dibolehkanPREMIUM INGREDIENTS :

Reverse osmosis water
Mengandungi semua manfaat air tulen tanpa apa-apa tambahan mineral atau bahan kimia yang merbahaya,Ianya meninggalkan kulit yang benar-benar lembut dan cantik.

Soluble Glutathione Protein
Ia melawan radikal bebassangat berkesan dalam mengurangkan noda kulit,menyahtoksin sel-sel dan menyediakan kulit yang bersih dan berseriDigabungkan dengan vitamin C, - intipati pencerah kulit yang sangat baik.

Purified Sake yeast extract
Mempunyai sejarah yang panjang di Jepun Geishas untuk kulit mereka yang bersih, cantik bercahaya.Ianyanya menggalakkan pertumbuhan semula sel-sel,membolehkan kulit menjadi bersih & cerah berseriIa juga mengetatkan liang-liang Roma yang besar, Menghindarkan kedut dan memperbaiki tekstur kulitDigabungkan denganVitamin CTab HD dianggap sebagai penjagaan kulit yang paling berkesan dan esenanti penuaan.

Arbutin
Pencerah kulit organik yang berkualitiDiekstrak daripada bearberryia adalaht ejen yang selamat sebagai pemutihan dan menghindarkan dari sebarang pembentukan melanin secara dramatik dan mengurangkan pigmentasi.

Vitamin C 
Dalam bentuk yang paling stabilVit C akan melindungi sel-sel kulit dan struktur sokongankulit dari kerosakan UV berkaitanmemperbaiki penampilan kulit yang rosak matahari, mengurangkan radangMenggalakkan penghasilan kolagenmengurangkan hiperpigmentasi dan menggalakkan cahaya serta meningkatkan keberkesanan pelindung matahari.

Vitamin E
Melindungi sel-sel kulit daripada cahaya ultra ungupencemaran, dan elemen-elemen lainyang menghasilkan sel merosakkan radikal bebasMencegah dan merawat selaran matahariMelindungi lapisan epidermis kulit dari peringkat awal kerosakan lampu ultra violetBantuan dalam rawatan pelbagai penyakit kulit atau keadaan kulit, pencegahan dan rawatan parut (parut jerawat atau parut pembedahandan penyembuhan kulit daripelbagai bentuk kerosakan seperti terbakar dan mengurangkan kehilangan lembapan daripada kulit dan menguatkan fungsi halangan kulit.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...