Wednesday, 22 February 2012

MIRACLE TAB - TAB UPC


RM 180 PER BOTTLE
60 TABLET

Formula menakjubkan ini menyediakan pelbagai manfaat untuk semua jenis kulit, kepada semua masalah kulit .Hasilnya,sangat sempurna, kulit yang sangat bercahaya dan berseri.

Kulit kelihatan segar dan sihat  berseri . EX protein pintar memberikan kulit  nutrien dan tenaga yang diperlukan ,Dalam masa 24 jam, kulit serta-merta segar, dan memperolehi dua kali ganda perlindungan terhadap sinaran UVA & UVB, mencegah dan menghalang  pembentukan toksin dalam badan dan organ-organ. Jerawat dikurangkan secara mendadak. Kedut, pigmentasi & parut pudar, selulit & kulit kasar seperti kulit oren kini lebih licin, liang roma kelihatan lebih kecil dan,  keanjalan bertambah baik.

Selain itu, EX akan merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku, mencegah dan merawat penyakit kulit, memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah serta  mengoptimumkan kesihatan keseluruhan dan membantu sebagai anti tekanan dan stress.

Protein baru,SMART EX (TAT-882) sangat membantu dalam mengawal berat badan dan menambah saiz payudara jika dikehendaki. Menyampaikan faedah yang lebih banyak berbanding sebelum ini, ia mudah diserap oleh badan untuk mendapatkan hasil yang cepat dan optimum. TAT-882 telah diubahsuai untuk memberikan manfaat yang lebih ke arah kecantikan jelas, sempurna & sempurna. 

Tiada sumber haiwan. Tiada kesan sampingan.
Kesan dapat dilihat pada 3 minggu  pertama*:

Penampilan kulit secara keseluruhan bertambah baik: 84%
Jerawat & parut yang banyak mengurangkan: 82%
Kedutan berkurangan, terlicin: 78%.
 Liang melihat kurang kelihatan: 73%
Kulit kelihatan lebih cerah & berseri: 86%
Tekstur kulit halus: 80%
Pertumbuhan semula rambut yang lebih cepat: 64%
Dicapai sepenuhnya dada: 43%
Mencapai berat badan yang diingini: 31%

1 comment:

Anonymous said...

salam..cik N :)
tumpang tnye, cik N pun pakai produk nie yep? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...