Tuesday, 24 January 2012

TIPS : CARA NAK DAPATKAN BE NUFFNANG VERSI NURFERL ..



ok.. seperti yang dijanjikan.. uhuk uhuk..
nurul nak kongsikan tips.. macamne nurul boleh dapat BE nuffnang haritu...
simple je stepnye...
macamne nuffnang boleh bagi pun tak tahulah..
cubalah ya... insyaAllah.. tak rugi..



Memula sekali  korang pergi kat nuffnang korang.. login semua..


1- korang pergi dekat blog manager-->dalam kotak manage blog tu.. ada update survey *klik situ*..
then korang update semua balik semula..

*untuk soalan 5) jangan sesekali korang tanda politik/sosial sebab nuffnang tak suka blog macamtu..
 sebab takde pengiklan yang nak bagi iklan nanti..*

*untuk soalan 13) korang ceritalah tentang blog korang.. kalau nak cerita dalam bi pun boleh.. kalau rajinlah kan.. tapi nurul campur campur bahasa nye..*

lepas tu submit je..

emm.. tido jap.. *erk*

2- lepas tu korang pergi pulak dekat blogger bio.. pun macam biasa korang isi semua semula..

 kalau boleh buat ayat panjang panjang sikit..
 kreatif kreatif sikit... alaa.. korang kan kreatif.. hee.. 

3- haa.. yang ni penting.. nampak tak hubungi kami kat bahagian atas tu...

Klik hubungi kami-->hantar tiket-->support-->tanda dekat Pertanyaan/Cadangan blogger-->Klik seterusnya..



lepastu korang isi dekat bahagian subjek : BE 
bahagian message : cakaplah ape ape yang korang nak tanye.. kenapa tak dapat BE ke ape ke.. nurul buat dalam BI .. BM pun boleh kot..



nak tahu nurul message ape??
pendek sesangat.. jangan gelak.. hee~


kat atas tu jawapan nuffnang.. kat bawah yang ciput tu soalan nurul.. 
when will i get some be.. so sad..
ngee~ yang nuffang jawab panjang berjela jela.. takde nye nurul bace banyak banyak tu.. hik hik..

tarikh nurul hantar tiket ni dalam 17 hb jan 2012  lepas tu 22 hb jan 2012 dapat BE.. 1 jelah.. 
kalau hantar banyak banyak dapat lagi tak agak agaknye??
hahaha!!!

jangan mare haa~

beng!! beng!! beng!!






1 comment:

Nyamuk Terbang said...

dh lma dh xdpt BE .huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...