Sunday, 15 January 2012

REVIEW : FB LIKE FANPAGE POPUP WINDOW BY BLOGGER PENGERINDU


Dua tiga hari lepas nurul ada search tutorial nak buat popup like window kan..
saje bosan.. tengok banyak blog ade..
ada dua cara .. first tu kena guna html.. tick expand widget semua tu lah kan..
second.. guna page element je..

search punya search jumpa blog brother pengerindu ni..
cuba buat sendiri..
ok fine..
xmuncul muncul pun popup window ni.. 

then try contact dia sendiri dan dia buatkan..
baik kot.. free of charge lagi..


tengok tengok.. jadikan??

kalau tak jadi korang cakap lah.. huhu..
sebab kenape nurul refresh nurul tengok takde pun .. :p hihi..

haritu ade nampak orang lain siap buat bisnes lagi sekali buat rm30..
mahal kan kan kan???
gila betul...

nurul akan wat tutorial ni.. masukkan kat tutorial mudah atas tu..
tapi if korang rase tak jadi..
contact je en. pengerindu ni..
dekat facebook die ni..

ok.. :)


5 comments:

Syaifuddin said...

a'ah tak jd ..uuuu
dah buat 2 mggu yg lalu ..
dgn harapan jd ..tp malangye, nseb tak menyebelahi .. :D

NURFERL said...

tak jadi ea?? kdang kadang owner blog tak boleh nampak pun popup tu,.. tapi sebenarnya jadi.. macam nurul.. nurul tak nampak langsung popup tu.. tapi kawan kawan cakap ade je..

Mr. J said...

tu die... ade ade. :P

NURFERL said...

kacau mr j nih..

Sity Aishah Mohd Zin said...

cuba tgk sy punya...
jadi ke.??

hehe

coz sy x nmpk ape2 pon..

http://samzaishah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...