Monday, 23 January 2012

BE NUFFNANG?? NAK TAHU MACAMANA NURUL DAPAT??


Haish korang ni cakap BE je cepat je sampai kan..

*waa.. mestilah.. sape tak nak duit masyukk dik oii!!*



untuk sahabat sahabat sye yang dah bace entry ni.. ~
dah tahu kan yang nurul baru first dapat BE dari nuffnang..
BE yang ciput nak buat study study boleh lah...



nak tahu macamna nurul dapat BE tu??
haaa... nanti nurul cite.. 
korang kena picit picit dulu iklan nuffnang yang ada dalam blog nurul ni..
kalau tak.. tak nak cite~
hee~ kejamnye..

actually nurul pun baru dapat satu..
dalam proses nak cube dapatkan lagi..
korang supportlah nurul ye.. klik klik iklan nuffnang ni ni..

bagitahu je korang dah klik..
nanti nurul return klik kat blog korang~!!
mesti punyalah..





nak tahu macamana ye~???
tunggu~~~~


8 comments:

NURFERL said...

syaif: klik jugak :p

nur_za said...

done nurferl..hehehe..

zOeY zAu YaH said...

syok mengklik dpt uwang ye? hehe..

Encik Troll said...

Wahh. BE itu apa? Main register dan letak jaa. Tak tau apa apa pun neh. Hahahaha. :D

NURFERL said...

nur za : tq bebeh..pagi nnti nurul cita k..

NURFERL said...

sis zoey : sista comey saye datanglah!! waw waw!!!

NURFERL said...

en troll.. hihi.. jum kita stdy2 pasal be nuffnang jum..

Redlomo said...

check out www.nufftag.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bookmark |