Thursday, 2 April 2015

AZ COSMETIC - FENOMENA KULIT LICIN DIMALAYSIA !



PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…


az cosmetic_skincare_glowing_gebu_gebas_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n


KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..

kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic 
az COSMETIC kini berwajah BARU …
azcosmetic_skincare_tanpa bahan kimia_cantik_glowing_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
CARA penggunaan set AZ COSMETICS..
cara guna az cosmetic _skincare_cantik_glowing_gebu gebas_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n

DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM
ANTARA TESTIMONI-TESTIMONI AZ COSMETICS YANG SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA…
az cosmetic_skincare_gebu gebas glowing_awet muda_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
testimoni az cosmetic_kesan dalam 7 hari_tanpa pengelupasan_skincare_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
az cosmetic original_elakkan fake_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
testimoni az cosmetik_ cantik_glowing _qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
KANDUNGAN DAN BAHAN DALAM SET AZ COSMETICS…
kandungan az cosmetic_skincare_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
SABUN…
~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.


day cream_az cosmetic _skincare_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.

~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.

~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….


khasiat dan kelebihan az cosmetic skincare_qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n
NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…
~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.

~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.

~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

testimoni az cosmetic_skincare_1 _qasehdfaizienterprise.wordpress.com_n 
AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…
NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..
HARGA PASARAN RM150 SATU SET
NAK HARGA ISTIMEWA YANG PASTI LEBIH MURAH HUBUNGI KAMI…

 TAK CUBA MEMANG SANGAT RUGI….
BERTUKARLAH KEPADA PRODUK YANG BEBAS BAHAN KIMIA..
100% SELAMAT…

P/s .. Kami menjual produk original, berhati-hati dengan produk tiruan…
☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

Dian'z Vitamin C & E , RM80 termasuk postage SELURUH MALAYSIA - Vitamin Pakar Rawatan Kulit Terbaik Dimalaysia !


Dian'z Vitamin C & E

Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E
  • Untuk memutihkan kulit
  • Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
  • Menbantu pertumbuhan sel baru
  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat,
  • resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap


Vitamin ini juga :
  • Mempunyai 6000mg whitening collagen
  • Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
  • Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
  • Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
  • No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
  • Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.

Sijil kelulusan kementerian kesihatan dian pixy ent

Sesuai untuk mereka yang berumur berapa : 
  • Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
  • Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
  • Lelaki dan perempuan boleh consume


Cara Makan :
  • Boleh di isap, kunyah atau telan.
  • 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
  • 1 biji pada waktu pagi selepas breakfast.
  • Jika U Olls ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja

NOTED : UNTUK EFFECT YANG CEPAT , INTAN NASIHATKAN U OLLS STOP AMIK CAFFIEN, MINUMAN BERKARBONAT & ALCOHOL ... MAKE SURE MINUM BANYAK AIR MASAK... 

Testimoni : 


Kenapa mesti pilih Dian'z Vitamin C & E
  • Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
  • Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
  • pertama di malaysia.
  • Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
  • Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.
  • Tablet yang sedap dan boleh di isap.

Satu botol ada 60 biji / Tahan sebulan



Top question ! Kenapa muka sy naik jerawat ? Perlu ke minum air masak /
plain water yg byk jika ambil dian'z vitmain ?
Kita kalau tak ambik apa2 supplement pun, seharusnya kena minum banyak air kan. Maybe 3 liter. Kalau dapat 1.5 liter sehari pun dah ok. Jerawat akan naik sebab toksik dlm badan tak leh keluar sebab uolls minum sikit air. Bila kita makan supplemt.. ia akan try reduce semua toksik dlm badan.. tapi bila air tkde.. nak keluar melalui pe? so muka naik jerwt sikit2 time makan supplemt sebelum dpt kulit yang cantik. Kalau uolls tak larat sampai 3 litter, cukup memadai dengan satu botol air 1.5 liter tu sehari. Disiplin itu penting ya.



























AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 PCS RM550
100% ORIGINAL

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

1 BOTOL - RM80 / 60 BIJI
Makan = 1 biji pagi , 1 biji malam
Tahan sebulan ;)
Kesan seawal 2 minggu SAHAJA !

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔


PIL GEMUK ~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN - PALING BERKESAN MENAMBAH BERAT BADAN ~! RM40 PROMO TERMASUK POSTAGE !

MASALAH BERAT BADAN ??
 ADAKAH ANDA TELAH MENCUBA
PELBAGAI CARA MENGGEMUKKAN BADAN??
MASIH TAK BERJAYA??....


FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.

Terlalu Kurus???
Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Saya jual murah-murah je hehe... Sebotol untuk kegunaan selama sebulan... ada 3jenis pil dalam 1bottle & kena makan ketiga2 jenis sekali makan....

Keterangan :
♥  Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

" PIL SUPER GEMUK UTK MENAMBAH BERAT BADAN 1 BOTOL (90 BIJI)
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS



LAGI TESTIMONI ~


         














Ni bukti B-Complex Weight Gain mmg berkesan
"kak ina dh try sebulan naik 10kg n now dh stop n maintain ja berat badan"

Pil Gemuk ~ MULTIVITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN 

BG YG NAK TAMBAH BERAT BADAN JOM TRY VITAMIN NI
SGT EFEKTIF
PIL GEMUK @ MULTIVITAMIN B COMPLEKS
HIMPUNAN B COMPLEK
SETIAP PENGAMBILAN MV AKAN MEMBUATKAN SESEORANG ITU BETAMBAH SELERA MAKANNYA
BG YG SELALU XDAK SELERA NAK MAKAN N KURUS KEDING BOLEH TRY MV INI
INSYALLAH BOLEH BERTAMBAH BERAT BADANYA..
CUBA DULU BARU TAHU

Metabolism setiap individu xsama. Ada yg kuat mkn tp mtabolisme tinggi, jd apa yg dimkn xdisimpan sbgai lemak, hasilnya bdn menten kurus. Ramai org suka kurus tp kalo kurus sgt pn xtantek kn. Kepada yg dh mencuba pelbagai jns pduct weight gain spt susu appateon weight gain, gain 5, gain 8, Vit B Complex...tp xjln, jom try pil ni. Sgt effektif! !!!!

this is PIL GEMUK
yg boleh mengemukkan kamu
memontelkan kamu
memberatkat diri kamu
jadi apa yg kamu tunggu lagi 
dapatkan pil gemuk yg boleh mengemukkan kamu ini

1 botol ada 90 biji 
- ada 3 jenis -
Makan ketiga2 jenis sekali selepas makan.
(satu botol ni untuk sebulan)

1. minggu pertama ambil 2 kali sehari (lepas sarapan dan sebelum tidur).. 
2. minggu ke2 dan seterusnya ambil sekali sehari selepas sarapan pagi..
Insyaallah berat badan akan naik 6-10kg sebulan.

PIL UNTUK GEMOK B-Complex Weight Gain..
so far ramai customer puji mmg naik skrgnya 6kg sebulan!
Now Free postage! 

1 botol (90 biji)  = rm40 semenanjung , rm45 sabah sarawak (biasa rm50-70++)
3 botol (270 biji) = rm100 semenanjung , rm105 sabah sarawak


* BOLEH BELI SHARE NGAN KAWAN2 YE... IA MENJIMATKAN *

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN @ CARA PEMBELIAN @ INGIN MENCUBA :

Boleh buat pembayaran kepada salah satu acc dibawah ;

NURUL SYUHADA BT MOHAMAD
CIMB BANK -    7010167269
 MAYBANK - 158305356242

(WAJIB) Payment melalui ATM perlu attach resit kat sini  sebagai bukti ... 
(WAJIB) Bagi yang transfer guna 0n9 banking masukkan email cns : ciknsyuhada@gmail.com

Sertakan sekali NAMA , ALAMAT , & NO TELEFON ke untuk tujuan pengeposan selepas pembayaran dilakukan.

TERUS PM/INBOX KE LINK INI - Cik N Syuhada Inbox
SMS/WHATSAPP : +60175086908

MOGA DIMURAHKAN SELALU REZEKI HENDAKNYA.. ♥ ♥ 

SINCERELY ;
Cik N Syuhada 
(FB PERSONAL - Nurul Syuhada)

☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔☆✔


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




Bookmark |